در سال 1397 كارشناسان بهداشت محيط و حرفه ای در پي در خواست اداره محترم تشكل و امور صنفی مراكز بهداشت در مركز بهداشت شماره يك حضور بهم رسانيده و پيرامون وضعيت بهداشت اماكن تالارهای پذيرايی، باغ تابستانی و باغ سرا و كبابی و حليم نظرات و پيشنهادات خود را مبتنی بر فرم آئين نامه مقررات بهداشت محيط به شرح زير اعلام نمودند ...
دستور العمل ساختن تالارهاي پذيرايي
در سال 1397 كارشناسان بهداشت محيط و حرفه اي در پي در خواست اداره محترم تشكل و امور صنفي مراكز بهداشت در مركز بهداشت شماره يك حضور بهم رسانيده و پيرامون وضعيت بهداشت اماكن تالارهاي پذيرايي، باغ تابستاني و باغ سرا و كبابي و حليم نظرات و پيشنهادات خود را مبتني بر فرم آئين نامه مقررات بهداشت محيط به شرح زير اعلام نمودند.
باقي موارد ساختماني و ابزار و لوازم كار و بهداشت فردي و محيطي مطابق با فرم آئين نامه بهداشت محيط دارا بودن و سيله حمل و نقل بهداشتي و مجوز دار براي جابجايي مواد خوردني ، آشاميدني الزامي است.
در صورتيكه مكان فاقد آشپزخانه باشد لازم است مسئوليت تهيه غذا و آدرس محل تهيه آن در تنظيم قرار داد با مشتري مشخص و درج گردد.
مالك و متصدي موظف است محل هايي را كه قرار داد تهيه غذا و مواد خوردني دارد شناسايي و كتباً مراكز بهداشت اعلام نمايد.
سفره خانه سنتي :
مساحت آشپزخانه بدون احتساب سالن پذيرايي و متناسب با آن شامل محل هاي پخت و آماده سازي و كار و محل استقرار يخچال و ابزار كار و سردخانه و سرويس بهداشتي كارگران حداقل 100 متر مربع با ارتفاع حداقل چهار متر در نظر گرفته شود.
شرايط سالن پذيرايي :
واحد كبابي و حليم :
کلیدواژه ها : وام برای ساخت تالار عروسی ، استانداردهای تالار پذیرایی ، نقشه تالار پذیرایی ، ریز فضاهای تالار عروسی ، برنامه فیزیکی تالار عروسی ، مطالعات طراحی تالار عروسی ، ابعاد استاندارد تالار عروسی ، ابعاد تالار عروسی